Az Elevenpark is várja a gyerekeket a FIND YOUR LIMITS! családi sportfesztiválon!

IRONKIDS

A kicsik már alig várják a rajtjelet az E.ON IRONKIDS július 29-i versenyén, hogy ők is birtokba vehessék az IRONMAN 70.3 Budapest pályáját, úgy versenyezhessenek, mint a nagyok, és ott érhessenek célba, ahol a profi triatlonosok. Két hónapja már lehet nevezni, s most még egy alapos okot adunk rá, amiért érdemes: Elevenpark!

labdafurdos

A népszerű gyerekjátszóház 2016. július 28. és 31. között, a FIND YOUR LIMITS! Családi Sportfesztiválon is képviselteti magát, s előre borítékolhatjuk, hogy a 150 négyzetméteres játszóház – ahol a legkisebbek is találnak majd maguknak szórakozási lehetőségeket – remek kihasználtsággal üzemel majd.

160412_IRONKIDS_erem+polo_latvany_v1

Ráadásul az E.ON IRONKIDS futóversenyek indulói a klassz póló és a befutóérem mellett a startcsomagjukba kapnak egy 2300 forint értékű kupont, amely „Egyet fizet, kettő gyermeket hozhat” kedvezményként felhasználható az Elevenpark Új Buda Centerben (Budapest XI. kerület) vagy az Elevenpark Reno Udvarban (Budapest XIII. kerület).

És ez még nem minden! Az E.ON IRONKIDS indulói között talál majd gazdára néhány szuper különdíj: lehet nyerni egy saját szülinapi rendezvényt (ezt megrendezheti a nyertes az Elevenparkok egyikében vagy akár a Laserparkban is), illetve családi belépőt.

Figyelem! Ezt más is olvassa! Érdemes a nevezéssel igyekezni…

Az Elevenpark is várja a gyerekeket a FIND YOUR LIMITS! családi sportfesztiválon! Mennyire volt hasznos? (5.00/5)